DJ Иво

Дисководещ DJ IVO

Емоции и музика с DJ Иво – за незабравима сватба и парти 🙂 

Танци до безспир, много усмивки, забавни ритуали и щастливи моменти – изберете DJ Иво за Вашата сватба и ще се насладите на всичко това! С многогодишен опит, много ентусиазъм и подходяща техника, той ще се погрижи за зареждащата атмосфера и музиката по време на Вашето парти. Изборът на сватбен диджей е една от основните задачи, защото от този човек до голяма степен зависи успехът на тържеството и разчупването на леда между гостите. Научете повече за DJ Иво и се уверете, че Вашето празненство ще бъде много повече от весело! 

Индивидуална програма за всяка двойка

За да бъде Вашата сватба толкова приказна, колкото жадувате, трябва да бъде вдъхновена от личните Ви вкусове и желания. Изберете ритуалите, които искате да се включат, както и песните, които обожавате. Споделете с DJ Иво и бъдете сигурни, че всичко ще се случи по мечтания от Вас начин. Не следвайте чужди концепции и смело осъществявайте плановете си. Когато ангажираме професионалист за нашата сватба, се стремим това да бъде човек, на когото се доверяваме. Талантлива и доверена личност, която ще направи всичко, за да бъдем доволни. DJ Иво е точно такъв човек – с музикално образование, голям опит и любов към музиката и работата си. Проверете дали е свободен на Вашата дата и проведете една неформална среща, за да обсъдите красивото събитие, което предстои. Той е Вашият сватбен диджей, ако търсите позитивен, отговорен и искрен човек, който да се заеме с музикалното оформление в специалния ден.

Още предимства и съдействие

На DJ Иво можете да разчитате и за съдействие, когато искате да включите певец/певица, бенд или актьори за шоу програма. Той ще се погрижи да изживеете тържество, изпълнено с много веселие и позитивни емоции. Тъй като работата му е свързана с много контакти, може да препоръча и фотограф, водещ на изнесен ритуал, а освен това да Ви предложи огнен фонтан за Вашия първи сватбен танц. Нека Вашата венчавка е прекрасно и зареждащо празненство, което ще остави незабравими спомени на Вас, обичания човек и гостите! Откривайки добър сватбен диджей, Вие ще бъдете сигурни, че дансингът е пълен, а лицата на хората – сияещи.

Свържете се с DJ Иво и разберете дали е свободен на Вашата дата, за да Ви „зарази“ със свежо настроение. Музиката и любовта са страхотна комбинация, която обещава безброй красиви и щастливи моменти 🙂